Antwoorden op de test: wat weet u van het formuleren van tentamenvragen

In voorgaande aflevering van VoP stond een test over toetsing. Je kon hiermee je kennis op dit gebied testen, maar ook een leuke prijs mee winnen. Mocht u de test nog niet gedaan hebben, kijk in VoP 19 en probeer het alsnog. U kunt daarna in deze aflevering meteen de antwoorden bekijken en zien wie er gewonnen heeft. Prijswinnaars: van harte gefeliciteerd!

Prijswinnaars

De winnaar is Yfke Ongena, zij krijgt het boek Eerste Hulp bij Didactische Ongelukken. Gezien de kwaliteit van de antwoorden, vonden we tevens een tweede prijs op zijn plaats voor Barend van der Meulen. Gefeliciteerd!

Voor een ieder die niet gewonnen of niet mee heeft kunnen doen, hebben we nog een mooie ‘troostprijs’, zie onderstaande tegoedbon*.

Mocht u bij veel vragen wat getwijfeld hebben over het goede antwoord, dan is misschien een korte workshop Toetstraining een goed idee? U kunt individueel deelnemen aan de cursus die regelmatig aangeboden wordt door de Onderwijskundige Dienst of u kunt een maatwerkworkshop voor bijvoorbeeld uw vakgroep of tezamen met een groep collega’s aanvragen.

* Deze aanbieding is alleen geldig voor medewerkers van de Universiteit Twente.

Voor externen die gebruik willen maken van de mogelijkheid voor een consult, die een training op maat wensen of wensen deel te nemen aan de geplande Toetsworkshops in 2009, worden kosten in rekening gebracht. Neem contact op met het OD om te informeren naar de voorwaarden.

Test over toetsing

Heeft u de test nog niet gemaakt en wilt u deze eerst zelf doen, zonder meteen de antwoorden te zien, kijk dan op: http://www.utwente.nl/vop/nieuwsbrief_19/beoordelen_tentamenvragen.doc/

Antwoorden

Blader verder – klik op oranje pijl hieronder.