Uitnodiging: twee bijeenkomsten vol inspirerende voorbeelden van ICT in het onderwijs

Wilt u meer met ICT in het onderwijs, maar heeft u nog geen duidelijk beeld van hoe dat zou kunnen? Kom dan kijken, luisteren en discussiëren bij de presentaties over ICT in het onderwijs die worden georganiseerd door de faculteit Management & Bestuur.

Op 13 januari en 9 februari 2009 worden verschillende presentaties gehouden over uiteenlopende onderwerpen zoals:

Laptops in het onderwijs

Videocolleges

Gebruik van Smartboards

Studenten en hun gebruik van internet

Simulaties

Het programma is nog niet definitief vastgesteld, maar vast staat wel dat collega’s binnen de UT u inspirerende voorbeelden zullen laten zien van de inzet van ICT in het onderwijs. Dus docenten en andere collega’s die u ook na de presentatie nog eens kunt benaderen, als u aan de slag wilt met ICT en onderwijs.

Bent u geïnteresseerd in het bijwonen van een of meer presentaties over ICT en onderwijs, stuur dan een mail naar Celine Heijnen (c.m.m.heijnen@utwente.nl) van de faculteit Management & Bestuur. Zij zal u het definitieve programma sturen.