plaatje: vrolijke student

Het wel of niet invoeren van het bindend studieadvies blijft een controversiële kwestie. Twee studieadviseurs presenteerden onlangs hun visie tijdens de vergadering van het Platform Studiebegeleiding. In een helder betoog gaven zij de belangrijkste vragen aan die binnen een faculteit of opleiding eerst beantwoord dienen te worden alvorens tot een beslissing kan worden overgegaan. Daarnaast werden alternatieven voorgesteld; er zijn meer wegen die naar een hoger rendement leiden.

Bekijk de Powerpointpresentaties.

De presentaties zijn gehouden in het kader van een bijeenkomst op 21 maart 2006 van het Platform Studiebegeleiding van de Universiteit Twente en in een eerder stadium tijdens een bijeenkomst van het managementteam van Technische Natuurwetenschappen van de Universiteit Twente.

PP-presentatie, pagina 1

Bindend Studieadvies binnen TNW. Hype of Hulp?

Marieke Hofman, Studieadviseur Technische Geneeskunde

Vervolg: Praktijksituatie TN