(her-) inschrijven

Selectie en Plaatsing

De opleiding Technische Geneeskunde heeft een fixus, dat betekent dat er voor studiejaar 2017-2018 130 studieplaatsen beschikbaar zijn. De plaatsen worden toegewezen door middel van selectie. Dit betekent dat elke potentiele student een selectieprocedure moet doorlopen.

Wil jij graag in september 2017 starten met de opleiding Technische Geeskunde? Zorg er dan voor dat je je uiterlijk 15 januari 2017 aanmeldt via Studielink. De selectieprocedure bestaat uit twee rondes. Meer informatie over lees je op de website van de opleiding bachelor Technische Geneeskunde.

Wil je weten of je toelaatbaar bent ga dan naar de website van de opleiding Technische Geneeskunde.

1.

Meld je op tijd aan:

Meld je uiterlijk 15 januari 2016 aan via Studielink voor de opleiding Technische Geneeskunde.

LET OP, Klinische Technologie. Belangrijk om te weten is dat de opleiding Technische Geneeskunde in Studielink vermeld staat onder de officiële naam Klinische Technologie (Croho code 50033).

2.

Zorg dat je persoonsgegevens op tijd geverifieerd zijn:

Je persoonsgegevens, die je in Studielink hebt ingevoerd, worden gecontroleerd op juistheid van het Basisregistratie personen (BRP). Als de gegevens niet overeenkomen word je door Studielink verzocht om een kopie van een geldig uittreksel uit het bevolkingsregister of een kopie van je geldige paspoort op te sturen naar de Universiteit Twente. Stuur deze dan ook zsm op naar de Central Student Administration of geef een kopie af aan de balie Student Services, Vrijhof 239b.

3.

Houd je berichten van Studielink en de Universiteit Twente goed in de gaten.

Het kan zijn dat Studielink je via mededelingen vraagt een actie in Studielink uit te voeren. Of dat de Universiteit Twente je per e-mail vraagt om aanvullende documenten aan te leveren. Houd daarom je e-mail na aanmelding goed in de gaten en reageer tijdig op deze e-mails.

Check het Stappenplan Selectie en Plaatsing