registreren-kies-op-maat

 

Registratie Kies op Maat

Via Kies op Maat kun je je toestemming regelen voor een (doorstroom)minor aan de Universiteit Twente als je bent ingeschreven als student in het HBO of WO in Nederland. Op Kies op Maat vind je bij iedere minor een knop ‘aanmelden’. Door de aanmeldprocedure te volgen kun je een leerovereenkomst aanmaken en je laten registreren als doorstroomminorstudent aan de Universiteit Twente.

Zodra de getekende leerovereenkomst, het origineel bewijs betaald collegegeld en een kopie van je geldige ID bewijs is binnengekomen zal registratie plaatsvinden. Je zult via email je studentnummer ontvangen.

Algemene belangrijke Informatie

Zonder de juiste bijlagen en een compleet ingevuld formulier kunnen we het verzoek tot registratie niet in behandeling nemen.

Zodra het formulier inclusief bijlagen is binnengekomen en goedgekeurd is door de UT-opleiding (dat regelt SAO) zal registratie plaatsvinden. Je zult via email je studentnummer ontvangen. Zijn er documenten die niet voldoen of niet aanwezig zijn dan stuurt SAO je een mail met het verzoek dit alsnog op te sturen.