registreren-als-bijvakker

Registratie Bijvakker

Een Bijvakker is een student die op basis van een inschrijving aan een HBO of WO onderwijsinstelling de mogelijkheid heeft vakken te volgen (en examens af te leggen) bij een andere instelling dan waar hij of zij betaald heeft. Je kunt als Bijvakker vakken doen ten behoeve van de HBO of WO opleiding die je volgt. Aan de Universiteit Twente word je dan geregistreerd als Bijvakker, niet als student.

NB: HBO-ers die een minor of een doorstroomminor willen volgen moeten zich aanmelden via Kies op Maat (www.kiesopmaat.nl)

Aanmelden:

Om je als Bijvakker te kunnen registreren dien je het aanmeldingsformulier in te vullen en op te sturen samen met de volgende documenten:

·

Origineel Bewijs Betaald Collegegeld ten behoeve van de Universiteit Twente (verkrijgbaar bij de centrale studentenadministratie van de instelling waar je het collegegeld hebt betaald).

·

Geldig kopie paspoort/ ID kaart.

·

Recent bijgewerkte cijferlijst van je huidige instelling.

aanmeldingsformulier Bijvakker UT 2017-2018

Adresgegevens:

Stuur het formulier (inclusief bijlagen) naar het onderstaande adres:

Universiteit Twente

Student Services – Vrijhof, postvak 9

Postbus 217

7500 AE Enschede

Algemene belangrijke Informatie

Zonder de juiste bijlagen en een compleet ingevuld formulier kunnen we het verzoek tot registratie niet in behandeling nemen.

Zodra het formulier inclusief bijlagen is binnengekomen en goedgekeurd is door de UT-opleiding zal registratie plaatsvinden. Je zult via email je studentnummer ontvangen. Zijn er documenten die niet voldoen of niet aanwezig zijn, dan ontvang je een mail met het verzoek dit alsnog op te sturen.

Vragen?

FAQ Bijvakker