Studiekeuze en Loopbaanbegeleiding

Bij vragen over studiekeuze en loopbaan ga je naar de loopbaanadviseur. Misschien twijfel over je studiekeuze of overweegt je om te stoppen of over te stappen. Het kan zijn dat je je moet heroriënteren na een negatief BSA of moet kiezen voor een Master.
Ook als je nog geen helder beeld hebt van jouw persoonlijke profiel of vragen hebt over sollicitatie en arbeidsmarkt kun je terecht. We kunnen je coachen door bijvoorbeeld aan de slag te gaan met praktische opdrachten om hier meer inzicht in te krijgen, of door feedback te geven op je sollicitatiebrief en CV.

Aanmelden

Vul het intakeformulier in. Je wordt uitgenodigd voor een intakegesprek waarin we samen met jou een passend vervolg traject bepreken. Dat kan een studiekeuzetest zijn met een deskundige nabespreking of brede oriëntatie op jouw talent en interesses. Soms is er behoefte aan een aantal diepgaandere gesprekken of een meer praktische coachende aanpak met concrete praktische opdrachten

Op basis van de resultaten kun je je verder oriënteren op andere opleidingen, minoren, Masters of op passende banen op de arbeidsmarkt.