HomeCampusSport & cultuur

Sport op de campus

Welke sport kan je niet op de campus beoefenen? Van muurklimmen tot survival, van voetbal tot waterpolo, er is een keuze genoeg!

Op de campus van de Universiteit Twente zijn meer veertig verschillende sportclubs actief. Het terrein beschikt over talloze sportvelden waarop een uiteenloop van sporten beoefend kan worden zoals voetbal, hockey en tennis, maar ook het uit de Verenigde Staten overgewaaide lacrosse en softbal.

Sportfaciliteiten

Aan sportfaciliteiten geen gebrek. De campus beschikt over een indoor en outdoor zwembad, fitnesscentrum, klimwand, diverse sportzalen en meerdere beachvolleybalvelden waar je zomerdag tot laat in de avond actief kunt zijn.

Studentensportverenigingen 

Wie sport zegt, zegt sportvereniging. Als student aan de Universiteit Twente heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een van de vele studentensportverenigingen die onze campus rijk is. Meer informatie over de verschillende sportverenigingen, sporten op de campus in zijn algemeen en de voorzieningen in en rondom het sportcentrum vind je op de sportsite van de universiteit.