De universiteit beschikt over een ruime collectie onderwijszalen, variërend van een werkcollegezaaltje voor 16 personen tot twee samengevoegde hoorcollegezalen met een gezamenlijke capaciteit van ruim 800 personen.

Op de tijden dat deze zalen niet gebruikt worden kunnen ze worden afgehuurd voor een lezing, cursus of congres.

Alle onderwijszalen zijn uitgevoerd met beamer, whiteboard of krijtbord. Aanvullende faciliteiten zijn optioneel.

Vergaderzalen

De universiteit beschikt over een aantal zalen die specifiek geschikt zijn voor vergaderingen en bijeenkomsten. 

VIP-zaal

T1300

T1300 is de VIP-zaal. Het is de bovenste verdieping van de Horsttoren, het hoogste gebouw in de wijde omgeving, met een schitterend uitzicht over de campus, kennispark en de stad Enschede. Uitgerust met de modernste audiovisuele middelen is dit een mooie zaal uit ons assortiment. Catering kan naar wens geregeld worden.

Logica

logica

Logica, aan de rand van de campus, is door de rustige ligging bij uitstek geschikt als vergaderlocatie. Hier zijn twee vergaderzalen, die parallel kunnen worden ingezet. Koffie, lunch of fris is op aanvraag aanwezig.

Onderwijs- en vergaderlocaties kun je boeken via het reserveringsbureau.

Collegezalen

lecture hall

Een overzicht van alle collegezalen, met foto en plattegrond van de inrichting van elke zaal staat op de site van Campus & Facility Management.

Collgezalen boek je via het reserveringsbureau.

Theaterzalen

theater

Voor theater- dans- of muziekvoorstellingen kun je kiezen uit drie cultuurzalen Agora, Amphitheater en de Audiozaal. Ze zijn geschikt voor elke denkbare voorstelling. Theaterverlichting, audio en technische ondersteuning kun je op maat inhuren.

Technische details van de inrichting van de zalen vindt je op het faciliteitenoverzicht.

Feestlocatie

party

Voor feesten of presentaties is het Atrium beschikbaar, een grote ruimte in het hart van gebouw Bastille. Deze ruimte, geschikt voor 400 personen, kun je reserveren bij de Student Union.

Algemene voorwaarden

Alle reserveringen via het reserveringsbureau van de UT vallen onder de algemene reserveringsvoorwaarden (pdf).