Reserveringen

Overnachten op de campus

Voor een succesvol congres of sportevenement zijn passende overnachtingsfaciliteiten onontbeerlijk. 

BLOKHUTTEN

Voor groepen hebben we een sportieve variant. Midden op de campus staan zeven blokhutten waar met 15 personen per blokhut 105 personen kunnen overnachten. In elke blokhut staan op de begane grond vijf stapelbedden en op de eerste verdieping vijf eenpersoonsbedden. Toiletten en wasgelegenheid zijn beschikbaar in een toiletgebouw. Huurders van blokhutten kunnen gebruik maken van een grote schuur voor het nuttigen van maaltijden en overdekte activiteiten. Deze ruimte (Stall) is separaat te huren.

Reserveren van de blokhutten verloopt via het reserveringsbureau.


Details Blokhutten
  • In de blokhutten is elektriciteit aanwezig
  • Indeling: BG: vijf stapelbedden. Eerste etage: vijf eenpersoons bedden
  • In de blokhutten zijn kasten aanwezig
  • De verwarming voorziet slechts in het vorstvrij houden van de blokhutten
  • Slaapzak/dekbed, kussensloop, handdoek en matrasovertrek nemen de huurders zelf mee
  • Douches en toiletten zijn ondergebracht in een apart sanitair gebouw op ± 25 meter van de hutten. Voor dames en heren zijn aparte ruimten.
Huurvoorwaarden Blokhutten

Download de pdf met huurvoorwaarden voor de blokhutten.

De Stall

De Stall is een overdekte ruimte in de directe nabijheid van de blokhutten. Dit is de voormalige stal van de boerderij van de personeelsvereniging van de universiteit.

In de Stall staan stoelen, tafels en een klein keukenblok. Hier is géén mogelijkheid om zelf te koken, koken in de Stall is niet toegestaan. Er géén servies of bestek aanwezig.

De Stall is als toevoeging bij de blokhutten separaat te huren.

Drienerburght

drienerburght

In Conferentiehotel Drienerburght, gelegen in het hart van de campus, bevinden zich 64 efficiënt ingerichte hotelkamers, waarvan 51 éénpersoonskamers. Alle kamers beschikken over een douche en toilet, telefoon, radio, kleurentelevisie en gratis WiFi. Een aantal kamers zijn geschikt voor minder validen. 

Meer informatie over Conferentiehotel Drienerburght.

De Broeierd

Vlak naast de campus ligt hotel De Broeierd, onderdeel van Hampshire Hotels. Met 61 luxe hotelkamers, drie ruime suites en 15 tuinkamers met privéterras is dit de plek voor de verwende reiziger. 

Meer informatie over Hampshire Hotel De Broeierd.