Zie Campus

Contacten voor je evenementen en reserveringen op de campus

Bijeenkomst buiten kantoortijden melden?

Campus & Facility Management faciliteert de gebruikers van de gebouwen, het terrein en alles wat in de gebouwen en op het terrein gebeurt.

Campus & Facility Management draagt zorg voor de ontwikkeling en het beheer van de gebouwen en infrastructuur, ondersteuning van onderwijs- en onderzoekprocessen, faciliteren van evenementen en levert een bijdrage aan de academische vorming van studenten door sport en cultuur.

Sportcentrum

Het Sportcentrum beheert alle sportfaciliteiten op de campus en is aanspreekpunt voor sportverenigingen, cursussen en andere activiteiten op het gebied van sport.

Culture en Events

Vrijhof Cultuur is verantwoordelijk voor alles op het gebied van kunst en cultuur op de campus van de Universiteit Twente.

Daarnaast is het evenementenbureau aanspreekpunt voor de coördinatie van grote evenementen op onze campus. 

Reserveringsbureau

Het Reserveringsbureau is het aanspreekpunt voor de huur van congres- en vergaderzalen, theaterzalen en onderwijszalen, bijbehorende catering en facturatie. Meer informatie.

Evenementenbureau

Bij het evenementenbureau kun je terecht voor alles dat komt kijken bij het organiseren van een evenement. Of het nu gaat om een rondleiding voor twee personen of een concert voor 35.000 man, zij kunnen het regelen voor je. Daarbij kan het gaan van het aanvragen van offertes en het bestellen van een tent, tot het aanvragen van alle vergunningen.

VEILIGHEID

Veiligheid speelt op de Universiteit Twente een belangrijke rol. Om risico’s zoveel mogelijk te beperken moeten alle kleine of grote evenementen bij het Evenementenbureau aangemeld worden. In veel gevallen is het evenementenbureau aanvrager van de vergunningen. Alle overige vergunningsaanvragen moeten altijd bij ons bekend c.q. met ons besproken zijn. Het evenementenbureau staat bij grote evenementen in direct contact met brandweer en politie.

PRAKTISCH EN CREATIEF

Ook voor het huren van materialen voor evenementen en congressen kun je bij het Evenementenbureau terecht. Wij hebben vaste partners en leveranciers waar we veel mee samenwerken en die goed bekend zijn op het terrein van de Universiteit Twente. Parkeerwachten, gastvrouwen, BHV’ers of crew voor de op- en afbouw van je evenement nodig? Met onze jarenlange ervaring adviseren wij graag hoe je dit kunt organiseren. We zijn creatief en denken graag met je mee.

CONTACTGEGEVENS

Locatie: Vrijhof 129
Telefoonnummer: 053 - 489 17 17
E-mailadres: events@utwente.nl