Talent On The Move Codarts Rotterdam/Holland Dance Festival

De topdansers van morgen!

Jaar in jaar uit biedt Holland Dance Festival het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam – de hotspot voor hedendaagse dans – een landelijk podium. Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek alweer voor de tiende keer kennismaken met de in Rotterdam klaargestoomde danstalenten. Ze zijn aanstekelijk, inspirerend en bezitten een ongekend niveau energie.

Deze jubileumeditie sprankelt met hoogtepunten, nieuw werk speciaal gecreëerd voor de dansers en bestaand repertoire van internationale topchoreografen. ‘Talent On The Move’ presenteert choreografieën van onder andere Jiří Kylián, Antonin Comestaz, Joost Vrouenraets en Jarek Cemerek.

Extra: Meet & Greet met de dansers na afloop.

Quotes:

In een indrukwekkende uitvoering weten de jonge dansers het publiek te ontroeren” – Noord Hollands Dagblad

Codarts laat heel wat talent tot bloei komen. Sommige dansers zouden nu al niet misstaan bij vooraanstaande dansgezelschappen.” – Theatermaker

INSPIRATIEAVOND

Zowel Arabesque - productiegroep voor moderne dans - als Studenten Dans Vereniging Chassé koos deze voorstelling als inspiratieavond; alle leden kunnen op de avond zelf een vrijkaart ophalen bij de kassa.

NB Wel even je studentenkaart mee nemen en zorgen dat je de verenigingsbijdrage hebt betaald!

CONCORDIAPAS

Leden van Concordia Film Theater Beeldende Kunst betalen voor deze voorstelling op vertoon van hun Concordiapas € 7,50 i.p.v. € 10,-.

TIP

Lees voor het bestellen de informatie voor bezoekers.

Vragen?

Studenten met UnionCard€ 5,-