UTVrijhof CultuurAgendaMasterclass Geluk

Masterclass Geluk Guido Weijers

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk.

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen of andere vegetarische muziek. Naast al het zweverige gedoe, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over 'wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’. 

Weijers volgde zelf Masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happines’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. 

Iedereen die Guido eerder in het theater zag, kent z'n filosofische kant.
Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen ‘cabaret’! Wel garanderen we dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen. 

Ook op jacht naar meer geluk?

Wees er dan snel bij!

In aanloop naar deze Masterclass Geluk is er naast de reguliere online voorverkoop ook een speciale live voorverkoop

NB Deze voorstelling is geboekt in samenwerking met AEGEE-Enschede, ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan. Leden kunnen een kaartje kopen bij de lustrumcommissie.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door het Reserveringsbureau van de Universiteit Twente.

Voor wie met de auto komt:

Volg vanaf de ingang van de universiteit de bebording ‘’Parkeren’’. Dit betekent dat je bij de ingang van de campus rechtdoor rijdt en na ongeveer 600 meter op de T-splitsing rechtsaf slaat. Deze weg blijf je volgen totdat je op een drempel rechtsaf naar P2 kunt afslaan. Sla hier rechtsaf en parkeer je auto op parkeerplaats P2. Vanaf hier kun je de borden “Waaier” volgen.

Prijzen

Studenten met UnionCard€ 5,-
Studenten€ 7,50
Anderen€ 10,-
Medewerkers Universiteit Twente€ 7,50
Externen met CJP / CampusCard / BiebPas€ 7,50
Masterclass Geluk Guido Weijers
Bestellen