11 september 2018 - PIHC Matchmaking Event 2018

PIHC innovation fund - Matchmaking  2018

De UT, MST, ZGT, DZ en Saxion hebben samen met Menzis binnen het Pioneers in Health Care (PIHC) Innovatie Fonds het gezamenlijk doel snellere introductie van innovatieve technologie in de klinische praktijk te bewerkstelligen, door bottom-up samenwerking tussen de wereld van de nieuwe technologie en de medisch praktijk.

Tijdens de matchmaking bijeenkomst komt u meer te weten over het PIHC fonds, PIHC ronde 2018, hopen we u te inspireren voor nieuwe projecten en geven we u een unieke kans om nieuwe, relevante, contacten op te doen voor uw onderzoek of klinische vraagstuk of bestaande contacten te verdiepen.
De ronde van 2017 is zoals altijd open voor alle projecten, maar het PIHC fonds is ook op zoek naar een paar projecten op het gebied van oncologie of big data. Tijdens dit Matchmaking Event zal dit nader worden toegelicht.

VOOR WIE Onderzoekers van de UT en Saxion & Zorgprofessionals van MST, ZGT en DZ
WAAR Universiteit Twente
WANNEER dinsdag 11 September 2018,17:00-20:30 (inclusief hapje en drankje)

Om te registreren, klik hier