12 september 2017 - PIHC Matchmaking Event 2017

PIHC innovation fund - Matchmaking  2017

De UT, MST en ZGT hebben samen met Menzis binnen het Pioneers in Health Care (PIHC) Innovatie Fonds het gezamenlijk doel snellere introductie van innovatieve technologie in de klinische praktijk te bewerkstelligen, door bottom-up samenwerking tussen de wereld van de nieuwe technologie en de medisch praktijk.

Tijdens de matchmaking bijeenkomst komt u meer te weten over het PIHC fonds, PIHC ronde 2017, hopen we u te inspireren voor nieuwe projecten en geven we u een unieke kans om nieuwe, relevante, contacten op te doen voor uw onderzoek of klinische vraagstuk of bestaande contacten te verdiepen.
De ronde van 2017 is zoals altijd open voor alle projecten, maar het PIHC fonds is ook op zoek naar een paar projecten op het gebied van oncologie of big data. Tijdens dit Matchmaking Event zal dit nader worden toegelicht.

VOOR WIE Onderzoekers van de UT & Zorgprofessionals van MST en ZGT
WAAR Design Lab, the Gallery, Universiteit Twente
WANNEER Dinsdag 12 september 2017, 17:00-20:30 (inclusief hapje en drankje)

Voor een optimale matchmaking wordt het geven van een ‘pitch’ voorafgaand aan de ‘dating’ sterk aangeraden. We vragen daarom alle deelnemers zich kort te introduceren tijdens het onderdeel ‘pitches’. Benoem tijdens de pitch in 20 seconden in ieder geval uw naam, waar u werkt, waar u zich hier mee bezig houdt, en mogelijk waar u tijdens deze bijeenkomst naar op zoek bent of wat u te bieden hebt. Dit kan een medische vraagstuk zijn waar een oplossing voor wordt gezocht, of een innovatie technologie die kansen biedt voor de patiëntenzorg.

Inschrijven kan HIER (tot uiterlijk 8 september)

17:00

Ontvangst met drankje en Tapas hapje

17:30

Opening - Albert van den Berg, UT

17:35

Focus in de regio – Hinke van der Werf (Menzis)

17.45

Pitches part I - Deelnemers introduceren zichzelf in 30 seconden.

17:55

Regionale Oncologische samenwerking Twente Salland (ROTS) - Ester Siemerink (ZGT)

18.10

Pitches part II - Deelnemers introduceren zichzelf in 30 seconden.

18.20

Belangrijke magnetische technieken voor de beste patiëntenzorg – Bennie ten Haken (UT)

18.30

Pitches part III Deelnemers introduceren zichzelf in 30 seconden.

18:40

Combining data from 7 Santeon hospitals: great opportunities for clinical research questions - Sandra Oude Wesselink (MST)

18.55

Pitches part IV - Deelnemers introduceren zichzelf in 30 seconden.

19:05

Eten en daten - Elkaar leren kennen en projectpartners zoeken onder genot van lekkere Tapas hapjes

19:50

Resultaten matchmaking - Delen van succesvolle resultaten van de kennismaking