Als uit uw PIHC project publicaties volgen, zoals artikelen, rapporten, proefschriften, conferentiebijdragen, presentaties, verslagen en dergelijke, verzoeken wij u een verantwoording te geven in de betreffende publicatie(s) met de volgende Nederlandse of Engelse zin:

PIHC voucher 2014-2015-2016

  • Deze publicatie is tot stand gekomen met financiële steun van het Pioneers in Healthcare Innovatiefonds, opgericht door de Universiteit Twente, Medisch Spectrum Twente en ZiekenhuisGroep Twente.

PIHC voucher 2017-2018

  • Deze publicatie is tot stand gekomen met financiële steun van het Pioneers in Healthcare Innovatiefonds, opgericht door de Universiteit Twente, Hogeschool Saxion, Medisch Spectrum Twente, ZiekenhuisGroep Twente en het Deventer Ziekenhuis.

PIHC-Menzis voucher 2015-2016

  • Deze publicatie is tot stand gekomen met financiële steun van het Pioneers in Healthcare Innovatiefonds, opgericht door de Universiteit Twente, Medisch Spectrum Twente en ZiekenhuisGroep Twente, en zorgverzekeraar Menzis.

PIHC-Menzis voucher 2017-2018

  • Deze publicatie is tot stand gekomen met financiële steun van het Pioneers in Healthcare Innovatiefonds, opgericht door de Universiteit Twente, Hogeschool Saxion, Medisch Spectrum Twente, ZiekenhuisGroep Twente en het Deventer Ziekenhuis, en zorgverzekeraar Menzis.