Innovatie programma's

Innovatievouchers

Als ondernemende universiteit vinden wij het belangrijk om actief de samenwerking te zoeken met het kennisintensieve MKB, in binnen- en buitenland.

Dit kan door gezamenlijk onderzoek te doen, maar ook door de kennis, expertise en faciliteiten van de Universiteit Twente toegankelijk te maken voor het MKB. Daarom heeft de Universiteit Twente 50 vouchers ter beschikking gesteld, waarvoor in verschillende tranches aanvragen gedaan kunnen worden door 50 MKB’ers. Lees alles over de vouchers en hoe ze aan te vragen zijn.

De UT innovatievoucher (verder Voucher) kan in worden gezet voor begeleiding, noodzakelijke training, gebruik of opdrachtonderzoek bij een van de centres of expertise van de Universiteit Twente. De Voucher heeft een waarde van € 10k en vraagt daarbovenop een private cash bijdrage van minimaal € 2.5k.

Voorstellen komen in aanmerking voor een innovatievoucher wanneer aan alle criteria voldaan is:

  • Nieuw: het gaat om een aanvraag van een bedrijf als nieuwe gebruiker voor die faciliteit.
  • Strategie: het voorstel past in de strategie van de universiteit en center of expertise en daarover is voorafgaand aan indiening afstemming geweest met het center.

Private bijdrage: er is een cash bijdrage van minimaal 25% van de totale projectkosten, met een minimum van € 2,5k per voucher.Voor vragen over de UT Innovatievoucher regeling kunt u contact opnemen met Marieke Hofste-Kuipers op telefoonnummer 053-489 2042 (m.kuipers@utwente.nl).


Aanvragen informatie over Innovatievouchers MKB