Contact gezocht!! 2006

Contact gezocht!!

Sinds 2 jaar proberen we gevieren de Vtb weer van de kant te duwen. In de eerste periode hebben veel tijd gestopt in het op orde krijgen van de administratie (zowel wat betreft de leden en de financiën), het opnieuw leggen van contacten met Sirius en de faculteit (voor de oudere generatie: nu BBT genaamd), het stallen van de ledenadministratie bij het alumnibureau. Dat begint ondertussen aardig vorm te krijgen. Als het goed is ontvang je weer regelmatig de Sirius Sights (nadeel is nog wel dat de verschijningsdatum steeds wat tegenvalt en de aangekondigde bijeenkomsten daardoor vaak al geweest zijn).

Volgende stap is het uitbrengen van de Almanak. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de lay-out. Wil je correct vermeld staan wijzig dan je gegevens op de alumnisite van de UT. Je kunt inloggen via www.utwente.nl. Daarna doorklikken naar het alumnigedeelte. Via veelgestelde vragen kun je eventueel ook een nieuw password krijgen.

Je kunt de wijzigingen ook mailen naar g.smid@zoetermeer.nl. Doe dit echter voor 31 december 2005 anders kunnen we ze niet meer meenemen (een nieuwe foto mailen mag natuurlijk ook als je niet meer aan je Twentse jeugd herinnert wil worden).