Twents Onderwijs Model

Hoe ervaar jij de studiedruk? Houd je genoeg tijd over voor sport, cultuur en activisme? Is gestructureerd studeren met veel contacturen prettig? Vind je het fijn om in projectgroepen te werken?

Nu het eerste semester van het Twents Onderwijsmodel (TOM) achter de rug is peilen UT Nieuws en Studium Generale de stemming onder de eerstejaars. De ontwerpers van TOM hebben immers hooggespannen verwachtingen: studenten halen sneller hun diploma, ze worden zowel in de diepte als de breedte opgeleid en minder studenten haken vroegtijdig af. Mooie doelen, maar hoe ervaren de studenten dit nieuwe onderwijssysteem?

Jij hebt vast ook een mening: kom naar het debat en laat je stem horen!

Prof. dr. Ed Brinksma, rector magnificus en initiator van het TOM, discussieert mee en is nieuwsgierig naar de bevindingen van studenten.

Inclusief gratis lunch!

Het debat staat onder leiding van Maaike Platvoet van het UT nieuws en Peter Timmerman van Studium Generale.

Donderdag 13 februari, 12.30-13.30 uur. Ravelijn, atrium.

.