Succesfactoren voor W&T en excellentie bij talentontwikkeling

In de regio Oost heeft tussen december 2011 en juni 2012 heeft een unieke samenwerking plaatsgevonden tussen ons onderzoekscentrum en drie basisscholen: de Groen van Prinstererschool in Dedemsvaart, OBS Glanerbrug Zuid in Enschede en de Vogelaar in Raalte.

Deze scholen werden geselecteerd omdat zij als voorbeeldschool zouden kunnen dienen bij de implementatie van W&T onderwijs en het inzetten van W&T voor talentontwikkeling. Maar elke school is anders. Werkt de aanpak van één voorbeeldschool ook bij andere scholen?

Het onderzoek binnen het vindplaatsproject heeft zich onder andere gericht op deze vraag: Wat zijn de algemene factoren die bij elke van de drie vindplaatsscholen hebben bijgedragen aan de succesvolle implementatie van W&T?

Lees meer op KWTO.nl