Afstudeeropdrachten Bachelor Gezondheidspsychologie (GP)

Op deze website vind je voorlopige lijst opdrachten voor bachelortheses binnen de richting Gezondheidspsychologie (GP). Deze lijst wordt nog aangepast maar zal op woensdag 27 juli definitief zijn.

Als je zelf een opdracht wilt formuleren, neem dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk 14 juli) contact op met de themacoördinator, H. Kip (h.kip@utwente.nl).

Let op:

Bij de opdrachten staat ter informatie de naam van de docent vermeld. Het is niet de bedoeling dat je contact opneemt met de docent en buiten de procedure om afspraken maakt.

Houd er wel rekening mee dat bij een externe opdracht een sollicitatiegesprek onderdeel kan zijn van de procedure. Dus ook een externe opdrachtgever heeft een bepalende stem in het toekennen van een opdracht aan de student.

PROCEDURE BACHELOR:

Indien je kiest voor een opdracht binnen Gezondheidspsychologie (GP):

Stap 1: Maak een top drie van je opties van opdrachten. Van vrijdag 19 augustus tot uiterlijk 29 augustus 2016 kun je via het formulier (onderstaande link) de vragenlijst invullen en je drie opties opgeven. Ook kan je hier je korte motivatiebrief uploaden als deze is gevraagd voor een opdracht. Klik hier voor het formulier

Stap 2: Uiterlijk maandag 5 september 2016 krijg je per e-mail bericht over de opdracht waarmee je kan starten. Bij de toewijzing van opdrachten houden we zoveel mogelijk rekening met je drie doorgegeven opties. We kunnen echter niet garanderen dat je de opdracht van je keuze krijgt.

Stap 3: Pas nadat je van de coördinator bericht hebt over de opdracht waarmee je kan starten, kun je contact opnemen met de begeleidende docent van de opdracht.

Let op: De bacheloropdrachten kunnen tot en met 27 juli aangevuld of verwijderd worden. De lijst met onderstaande opdrachten is dus niet definitief, wel zal een groot gedeelte van de opdrachten blijven staan. De thematiek van de onderstaande opdrachten is echter vergelijkbaar met de huidige opdrachten omdat deze aansluiten op de expertise en onderzoekslijnen van de GP-docenten.

BACHELOROPDRACHTEN:

Deze opdrachten zijn alleen geschikt voor bachelor theses

GB01 – ICT4Handicap – eHealth (Literacy) bij mensen met een meervoudige beperking

GB02 – Ervaringen van COPD-patiënten die niet kunnen of willen stoppen met roken met een interventie om te minderen met roken.

GB03 – Een nieuw stoppen-met-roken programma voor patiënten in het ziekenhuis: ervaringen van patiënten en counselors met een combinatie van face-to-face en online counseling

GB04 – Automatisch vermoeid? Identificatie en beïnvloeding van automatische processen bij vermoeidheid

GB10 - Veerkracht en welbevinden bij mensen met een reumatische aandoening

GB18 – Interior design in health care settings: creating healing environments

Voor andere bacheloropdrachten kun je ook kijken bij opdrachten Positieve Psychologie en Technologie.