Afstudeeropdrachten Bachelor Gezondheidspsychologie (GP)

Op deze website vind je voorlopige lijst opdrachten voor bachelortheses binnen de richting Gezondheidspsychologie (GP). Deze lijst wordt nog aangepast maar zal op vrijdag 20 januari definitief zijn.

Als je zelf een opdracht wilt formuleren, neem dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk 19 januari) contact op met de themacoördinator, E. Taal (e.taal@utwente.nl).

Let op:

Bij de opdrachten staat ter informatie de naam van de docent vermeld. Het is niet de bedoeling dat je contact opneemt met de docent en buiten de procedure om afspraken maakt.

Houd er wel rekening mee dat bij een externe opdracht een sollicitatiegesprek onderdeel kan zijn van de procedure. Dus ook een externe opdrachtgever heeft een bepalende stem in het toekennen van een opdracht aan de student.

PROCEDURE BACHELOR:

Indien je kiest voor een opdracht binnen Gezondheidspsychologie (GP):

Stap 1: Maak een top drie van je opties van opdrachten. Van vrijdag 20 januari tot uiterlijk 30 januari 2017 kun je via het formulier (onderstaande link) de vragenlijst invullen en je drie opties opgeven. Ook kan je hier je korte motivatiebrief uploaden als deze is gevraagd voor een opdracht. Klik hier voor het formulier

Stap 2: Begin februari 2017 krijg je per e-mail bericht over de opdracht waarmee je kan starten. Bij de toewijzing van opdrachten houden we zoveel mogelijk rekening met je drie doorgegeven opties. We kunnen echter niet garanderen dat je de opdracht van je keuze krijgt.

Stap 3: Pas nadat je van de coördinator bericht hebt over de opdracht waarmee je kan starten, kun je contact opnemen met de begeleidende docent van de opdracht.

Let op: De bacheloropdrachten kunnen tot en met 19 januari aangevuld of verwijderd worden. De lijst met onderstaande opdrachten is dus niet definitief, wel zal een groot gedeelte van de opdrachten blijven staan. De thematiek van de onderstaande opdrachten is echter vergelijkbaar met de huidige opdrachten omdat deze aansluiten op de expertise en onderzoekslijnen van de GP-docenten.

BACHELOROPDRACHTEN:

Deze opdrachten zijn alleen geschikt voor bachelor theses

https://www.utwente.nl/bms/pgt/ond/gp/gb01/

GB01 – Literature review Technology in teaching medical communication

GB04 – Automatisch vermoeid? Identificatie en beïnvloeding van automatische processen bij vermoeidheid

GB05 – Gedragsinterventies ter voorkoming van postoperatieve wondinfecties

GBO6 – Outcomes that matter to patients with rheumatic diseases

GB07 – Sensoor compassion Fatigue

GB08 – Veerkracht en welbevinden bij mensen met een reumatische aandoening

GB09 – De rol van positieve emoties bij de gezondheidsbeleving van mensen met reuma

GB10 – The making of serious gaming

GB11 – Compensatie opvattingen en binge watching

GB12 – Goal management and fatigue in visually impaired people

GB18 – Interior design in health care settings: creating healing environments

Voor andere bacheloropdrachten kun je ook kijken bij opdrachten Positieve Psychologie en Technologie.