Onderzoeksrelatie tussen Universiteit Twente en Jeroen Bosch Ziekenhuis intensiveert

Op 16 juli jl. werd de onderzoeksovereenkomst tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) en de Universiteit Twente bekrachtigd door de voorzitter van de Raad van Bestuur van het JBZ, Prof.dr. Willy Spaan en voorzitter van de vakgroep Health Technology and Services Research (HTSR), Prof.dr. Maarten IJzerman. Het onderzoek wordt uitgevoerd binnen de leerstoel van Prof.dr. Ron Kusters en zal zich concentreren op doelmatigheid van laboratoriumdiagnostiek en met name op effecten van diagnostiek in de behandelketen van de patient. Binnen de overeenkomst is voorzien in een promotieplaats. Michelle Kip is per 1 juni gestart met het promotieonderzoek.

Vlnr Prof. dr. M.J. IJzerman, Prof. dr. G.C.M. Kusters, Prof. dr. W.J.M. Spaan