bachelor thesis

C:\Users\SaskiaH\Downloads\typing-690856_640.jpg

ALGEMENE PROCEDURE

Wanneer je een bachelorthese bij Human Factors and Engineering Psychology (HFE) wilt doen, kun je dit doen binnen een van de drie verschillende afstudeerrichtingen van HFE, namelijk Cognitive Psychology, Human Factors en Technical Cognition. Aan de hand van de opdrachten die onder deze afstudeerrichtingen vermeld staan, dien je drie opdrachten te kiezen die jouw voorkeur hebben. Deze drie opdrachten dien je t.z.t. door te geven aan de themacoördinator van HFE (Suzanne Vosslamber: s.m.vosslamber@utwente.nl). De procedure voor het doorgeven van deze keuzes is hieronder te vinden. Let op: het is niet de bedoeling dat je zelf contact opneemt met de begeleidende docent vóórdat de opdracht aan jou is toegewezen! (zie ook de procedure hieronder)

Wanneer je een eigen idee hebt voor een bachelorthese, dien je zo spoedig mogelijk contact (uiterlijk 1 maand voor de start van het semester waarin je je bachelorthese wilt starten) op te nemen met de themacoördinator van HFE (Suzanne Vosslamber: s.m.vosslamber@utwente.nl).

PROCEDURE START FEBRUARI 2016

Wanneer je in september 2016 met je bachelorthese bij Human Factors and Engineering Psychology (HFE) wilt starten, is de procedure als volgt:

Stap 1: Keuze doorgeven

Maak een top drie van je opties van opdrachten. Zorg dat de drie opdrachten die je kiest van minstens twee verschillende docenten zijn (en dus niet drie opdrachten van dezelfde docent). Let op: je hoeft niet van elke afstudeerrichting één opdracht te kiezen, je mag ook drie opdrachten van één richting (bijv. 3 opdrachten van Human Factors) kiezen, als deze opdrachten maar van ten minste twee verschillende docenten zijn. Aan de opdrachten die worden aangeboden kunnen (over het algemeen) meerdere studenten werken. Van 19 augustus tot uiterlijk 29 augustus 2016 kun je een mail sturen naar de themacoördinator en je drie opties doorgeven.

Stap 2: Toewijzing opdracht

Uiterlijk 5 september 2016 krijg je per e-mail bericht over de opdracht waarmee je kan starten. Bij de toewijzing van opdrachten wordt er zoveel mogelijk rekening met je drie doorgegeven opties. We kunnen echter niet garanderen dat je de opdracht van je keuze krijgt.

Stap 3: Contact opnemen met begeleider

Pas nadat je van de themacoördinator bericht hebt gehad over de opdracht waarmee je kan starten, kun je contact opnemen met de begeleidende docent van de opdracht.

Let op: De opdrachten die nu online staan zijn de opdrachten die aangeboden zullen worden in het eerste semester (start september 2016). Deze opdrachten kunnen echter nog verder worden aangevuld. Uiterlijk 12 augustus 2016 zijn alle opdrachten up-to-date voor de start in september 2016.