Impressie: prijsuitreiking 2005-2006

Op 30 en 31 juli was het weer zo
Op 26 januari is de Bekaderscriptieprijs uitgereikt aan Sander van der Meijs met het afstudeerrapport getiteld 'Grip op Benefits Management, de inrichting van Benefits Management binnen programma's'.
De jury was unaniem in haar oordeel en oordeelde (quote uit het juryrapport): 'De scriptie blinkt uit in een heldere onderzoeksstructuur, een duidelijke eigen inbreng in het opzetten van het Benefits Management Model en een kort en krachtige schrijfstijl. De auteur geeft blijk van een helder inzicht in de materie en een goed vermogen om in bedrijfskundig onderzoek relevante van minder relevante zaken te kunnen scheiden. De scriptie kan belangrijke nieuwe inzichten verschaffen op het gebied van benefits management.'

 

De trotse winnaar krijgt de prijs uitgereikt door Lilian Hupkens

 

Uit handen van de voorzitter van Bekader, Lilian Hupkens, ontving Sander de prijs, bestaande uit een oorkonde, een aandenken in de vorm van een sculptuur en een geldbedrag van 500 Euro. Van de organisator, Harald Luijten, ontving hij een T-shirt van de Universiteit Twente.

 

De overige 2 genomineerden waren Wouter de Geus en Lars Rengersen. Zij ontvingen een oorkonde namens Bekader met vermelding van de nominatie en eveneens een T-shirt.

 

Als het jou ook wat lijkt dit jaar mee te dingen naar deze prestigieuze prijs, meld je dan nu alvast aan! Kijk op de website www.bekader.nl voor meer informatie en het reglement van 2006.