Impressie: prijsuitreiking 2006-2007

Impressie Bekaderscriptieprijs 2006

Bekader reikt ieder jaar de Bekader Scriptieprijs uit aan een in het voorafgaande jaar afgestudeerde student Technische Bedrijfskunde of Bedrijfskunde.

Omdat ik afgelopen jaar ben afgestudeerd in Technische Bedrijfskunde, aan de voorwaarden voldeed en benieuwd was hoe ver ik zou komen heb ik meegedaan.

Ik had de hoop om voor de prijs in aanmerking te komen al opgegeven tot ik op een woensdagmiddag door Louis van Bergen, bestuurslid van Bekader, werd gebeld met het vriendelijke doch dringende verzoek om donderdag 1 maart bij de faculteitsborrel aanwezig te zijn, omdat dan de Bekader Scriptieprijs 2006 zou worden uitgereikt.

Ik was blij verrast toen hij mij meedeelde dat ik bij de genomineerden zat, want ik ging er niet van uit dat ik bij de kanshebbers zat. Mijn scriptie is namelijk erg theoretisch en net als mijn afstudeerbegeleiders Petra de Weerd-Nederhof en Wouter van Rossum dacht ik dat er een scriptie werd gezocht die veel praktischer was dan mijn scriptie.

Of ik ook daadwerkelijk gewonnen had vertelde de heer Van Bergen (naar achteraf bleek jury voorzitter) er niet bij, wat betekende dat ik de hele donderdag toch enigszins nieuwsgierig, zenuwachtig en met een verminderde concentratie heb doorgebracht.

Des te groter was de verrassing toen ik tijdens de faculteitsborrel de scriptieprijs gewonnen bleek te hebben! Na een korte toespraak van prof.mr.dr. Antoni Brack (jurylid) en mevrouw ir. Lilian Hupkens (voorzitter Bekader) mocht ik de prijs in ontvangst nemen. Een sculptuur van een fietser die de berg opfietst met als titel “Op weg”, een oorkonde en een geldprijs. Ik was (en ben er nog steeds) hartstikke blij mee.

Bekader, nogmaals hartelijk bedankt voor de prijs en de gezellige middag en natuurlijk mijn afstudeerbegeleiders nogmaals bedankt voor de goede begeleiding!

Annemien Pullen (winnares)