Interactieve avond rond Maatschappelijk Verantwoord Bankieren, 9 december, Hengelo (OV)

door Frank Diepman

Op donderdag 9 december 2010 vindt een interactieve avond plaats rond het momenteel zeer actuele thema: Maatschappelijk Verantwoord Bankieren, georganiseerd door Bekader lid Frank Diepman, Manager Control van Rabobank Centraal Twente. Vanuit de drieluik klant, bank en de theorie wordt het (nieuwe) bankieren belicht. Thema’s die aan de orde komen zijn:

-        Hoever reikt de zorg voor de klant door de bank en waar begint de klantverantwoordelijkheid?

-        Als ik geld ga lenen dan ben ik technisch gezien achteraf aan het sparen. Is dit hetzelfde of is dit totaal iets anders?

-        Heeft u te maken met een kredietverkoper of met kredietmanager wanneer u een krediet wordt verstrekt?

- Wat zijn de huidige ontwikkelingen ten aanzien van de krediet-/economische crisis en waar staan we nu?

De avond wordt verzorgd door de heer Ewald Oude Steenhof, directeur Bedrijfsmanagement van Rabobank Centraal Twente. De heer Oude Steenhof is mede auteur van het onlangs verschenen boek ‘Moeten bankiers weer met de poten in de modder?’. Elke deelnemer ontvangt het boek (van € t.w.v. € 19,95) tijdens de avond gratis.

De avond vindt plaats bij Rabobank Centraal Twente, Marskant 5, 7551 BS Hengelo. Parkeren kan tegenover de bank in de parkeergarage van Q-park (voor uitrijkaarten wordt gezorgd). De ontvangst is vanaf 17.30 uur. Je kunt je melden bij de zij-ingang van de bank. Om 18.00 uur wordt gestart met een klein hapje eten. De avond wordt uiterlijk om 21.00 uur afgesloten met een drankje.

Noteer alvast de datum en meld je aan via info@bekader.nl. Geef eventuele dieetwensen hierbij aan.