Leef je droom! In 3 stappen naar een waardevolle toekomst, 26 augustus, Nijbroek

Beste Bekaderlid collega,

Op donderdag 26 augustus zal een Bekader activiteit plaatsvinden met als thema:

Leef je droom! In 3 stappen naar een waardevolle toekomst

Deze workshop gaat over niets anders dan jouw leven. Sta jij graag op ’s morgens? Houd je van je werk? Vind je ontspanning en inspiratie in je vrije tijd? Leid je een harmonisch gezinsleven? Leef jij je droom? Of trekt het leven aan je voorbij, terwijl je werk doet waar je geen plezier aan beleeft en je nauwelijks tijd maakt voor ontspanning of voor je relatie? Aan jou de keus. IMG_0511kl.jpg

Heb je het gevoel in een hamsterrad rond te rennen? Veel inspanningen en weinig resultaat? Dan is dit HET moment om hier iets aan te doen! Ontvlucht de stress en de dagelijkse sleur en maak een fascinerende reis, waarbij je kennismaakt met het spannendste van deze wereld: jezelf. Herken je ware capaciteiten, je innerlijke ideaal en je uniek-zijn en leid het leven waar je altijd van hebt gedroomd. De weg er naar toe leidt via meer rust en soevereiniteit.

Doe mee met de workshop en zet de eerste stap op weg naar jouw droom! Onder de fruitbomen van een oude boerderij in de IJsselvallei. Voor drankjes en een lichte maaltijd wordt gezorgd.

Datum: Donderdag 26 augustus 2010

Tijd: van 18:30u – 21:30u, inloop vanaf 18:00 uur

Locatie: Mommenhoeve, Zeedijk 33, 7397 NS Nijbroek. Parkeren kan langs de weg.

Als je erbij wilt zijn, meld je dan nu aan via info@bekader.nl en vermeld eventuele dieetwensen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. VOL = VOL!

Edwin van der Steeg & Saskia op de Weegh