e-mailing 2, mei 2009

Nummer 2, mei 2009

Schrijf je NU in! Bedrijfsbezoek Microsoft – 28 mei

Het Nieuwe Werken

Beste Bekaderlid collega,

Graag nodigen we je uit voor de eerstvolgende activiteit op donderdag 28 mei a.s. op Schiphol, met als thema ‘Het Nieuwe Werken’ in samenwerking met Microsoft. Een aantal mensen heeft zich aangemeld en er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus schrijf je NU snel in!

De dynamische wereld van het werken is onderhevig aan onomkeerbare ontwikkelingen zoals globalisering en de evolutie van de arbeidsmarkt. Daarbij worden ondernemingen transparanter en zijn ze steeds vaker 24/7 bereikbaar. Onomkeerbare ontwikkelingen met inherente uitdagingen. Het Nieuwe Werken schept hierbij ruimte voor inspiratie en innovatie.

NWOW.pngMet het thema nieuwe werken willen we met elkaar verkennen hoe de wereld om ons heen verandert en wat dit betekent voor ons persoonlijke en werkzame leven. De vergrijzing van onze maatschappij, een toename van files, een veranderende arbeidsmarkt en versnelde ontwikkelingen in de technologie zijn slechts enkele ontwikkelingen waar we nu al dagelijks mee te maken hebben. Daarnaast vraagt de huidige economische situatie om verhoging van productiviteit en kostenbesparing tegelijkertijd. Wat betekent dit voor onze manier van werken en onze manier van communiceren? Hoe kun je medewerkers binden en wat betekent dit alles voor de manier waarop wij leiding geven en bedrijven innoveren?

Arjan Oude Kotte is lid van de directie van Microsoft Nederland en alumni van de Universiteit Twente (TBK). Hij zal 'Het Nieuwe Werken' belichten vanuit de visie die Microsoft hierop ontwikkeld heeft en zal een schets geven van de weg die Microsoft zelf aflegt op zoek naar Het Nieuwe Werken.

Programma:

16.00 uur Ontvangst & koffie

16.30 uur Presentatie en dialoog rondom ‘Het Nieuwe Werken’

18.00 uur Versnapering & Netwerken

19.00 uur Rondleiding door ‘The Outlook’

19.30 uur Afsluitende borrel

Locatie: Microsoft Nederland B.V, Evert van de Beekstraat 354, Schiphol

Het aantal plaatsen is gelimiteerd, dus schrijf je snel in. Deelname is gratis als je Bekaderlid bent. Doe jij ook mee? Geef je dan even op door je naam te mailen naar info@bekader.nl. Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van Bekader,

Edwin van der Steeg

Voorzitter

www.bekader.nl