e-mailing 10, sept 2008

Nummer 10, 30 september 2008

‘Ondernemen in de snel wijzigende reisindustrie’,

Het succes van Cheaptickets.nl door Lex Beins

6 oktober – motel Van der Valk in Breukelen

Beste Bekaderlid collega,

Zoals je weet heb je de mogelijkheid enkele van de presentaties van het jubileum afgelopen juni te herbeleven en te verdiepen. Of voor diegenen die het jubileum hebben moeten missen: te beleven!

Maandag 6 oktober a.s. is het de beurt aan Lex Beins, directeur van de Beins Travel Group. Het is hem gelukt in de zeer concurrerende markt van de reiswereld de succesformule CheapTickets te ontwikkelen. Hoe hij dit gedaan heeft? In zijn presentatie neemt hij ons mee op de boeiende vlucht door zijn reiswereld.

Plaats: Breukelen, motel Van der Valk – afslag 5 langs de A2.

Titel: From a Red Sea to a Blue Ocean – ondernemen in de snel wijzigende reisindustrie

Door: Lex Beins

Tijd:     18.00 uur drankje en diner

20.00 uur start presentatie

Deelname is gratis als je Bekaderlid bent.

Heb je je nog niet aangemeld en tijd en zin hierbij aanwezig te zijn? Geef je dan even op door je naam te mailen naar info@bekader.nl.

Graag tot ziens aanstaande maandag!

Met vriendelijke groeten en tot ziens,

namens het bestuur van Bekader,

Nancy Froeling

Kandidaat secretaris

www.bekader.nl

Achtergrondinformatie

CheapTickets is een online reisbureau waar vorig jaar 200.000 tickets werden verkocht. De filosofie achter hun succes is mede gebaseerd op eerdere ervaringen bij andere reisorganisaties waardoor inzicht is ontstaan in wat niet werkt.

Lex Beins is vanaf 1996 directeur en mede-eigenaar van de Beins Travel Group. Hij is al langer actief in de reiswereld. Vanaf 1990 heeft hij telkens met anderen een reeks bedrijven opgericht: Lexton Language Programs BV, touroperator gespecialiseerd in taalreizen, ICSA, een ICT onderneming gericht op de reiswereld, Pyton Communication Services BV, een ASP solution provider voor online reserverings- en informatiesystemen in de reiswereld. In 1996 verkocht hij ICSA en nam hij Reisbureau Ruud Beins over in Oosterhout.