e-mailing 8, mei 2008

Speciale lustrum editie voor alle Bekaderleden Nummer 8a, mei 2008

Er is nog plaats op het Bekader lustrumsymposium! Schrijf je in!

Beste collega,

Je hebt inmiddels een uitnodiging ontvangen voor ons lustrumsymposium en het geactualiseerde programma gezien in de laatste nieuwsbrief. Wellicht dacht je “interessant” maar heb je je nog niet ingeschreven vanwege de dagelijkse drukte om je heen. Graag brengen wij het onderwerp nog eens bij jou onder de aandacht: het Bekader lustrumsymposium met het thema “Bedrijfskunde, onmisbare schakel in complexe wereld”. Alle Bekaderleden worden uitgenodigd om naar ons symposium te komen op donderdag 19 juni a.s..

Wij zijn trots op het programma dat tot stand is gekomen in samenwerking met zovelen. Na de opening door de keynote spreker volgen er 3 series van 9 parallelle presentaties waarbij elke presentatie een ander aspect belicht van bedrijfskunde in de complexe wereld. Het totaal vormt een “markt van kennis en ervaring” waar iedereen zijn/haar eigen dagprogramma kan opstellen. De faculteit Management & Bestuur sponsort ons symposium waardoor de toegangsprijs laag kan worden gehouden. Het symposium wordt afgesloten met een borrel en facultatief een reünie diner in de Faculty Club, voorheen De Boerderij.

Schrijf jezelf in, online via www.bekader.nl, rechts klik je op het symposium-deel.

Bekaderleden hebben voorrang boven niet-Bekaderleden en betalen slechts 35 euro voor het symposium, inclusief pauzes en lunch; géén geld dus. Na de zomer zullen wij de 4 meest gevraagde presentaties opnieuw programmeren als avondvullende bijeenkomsten voorafgegaan door een borrel en diner. Daarvoor ontvang je dan automatisch een uitnodiging.

Kom op 19 juni naar de Vrijhof en zie hoe interessant ons werk als bedrijfskundige is!

Met vriendelijke groet,

Ir. Edwin van der Steeg Ir. Lilian A.J. Hupkens MPC

Voorzitter Bekader Voorzitter Bekader Lustrumsymposium