e-mailing 4, mrt 2008

Bijeenkomst ‘Duurzame energie’ en Algemene Vergadering Nummer 4, maart 2008

Beste leden,

Hierbij een extra aankondiging van onze bijeenkomst volgende week. We starten vanaf 18:00 met ontvangst en diner(buffet). Om ca. 20:00 starten we met het inhoudelijke deel over duurzame energie. Meld je aan via info@bekader.nl.

Duurzame energie is hot en booming en deze sterke groeimarkt biedt uitgelezen mogelijkheden om op commerciële basis te werken aan een duurzame toekomst. Mark Joenje zal tijdens de Bekader bijeenkomst de activiteiten van Econcern (www.econcern.nl) presenteren.

Econcern is wereldwijd het grootste en meest diverse bedrijf op het gebied van duurzame energie en energiebesparing en heeft als missie: “A sustainable energy supply for everyone”. Jullie zullen hiervan spectaculaire voorbeelden zien.

In de bijeenkomst wordt een actieve bijdrage van de deelnemers verwacht. Suggesties om specifieke onderwerpen of cases mbt duurzame energie te behandelen zijn zeer welkom.

Stuur ze naar info@bekader.nl, dan zorgen wij dat het bij Mark terecht komt.

Tevens vindt deze avond de jaarlijkse Algemene Vergadering plaats. Een ieder is hiervoor van harte uitgenodigd te komen. Het bestuur werkt momenteel hard aan de voorbereidingen van deze vergadering, die voorafgaand aan de bijeenkomst over duurzame energie plaats vindt.

Hou onze e-mailings en nieuwsbrieven in de gaten, kijk op www.bekader.nl voor het laatste nieuws. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons op info@bekader.nl!

Met vriendelijke groeten en tot ziens,

namens het bestuur van Bekader,

Ir. Edwin van der Steeg, voorzitter

Ir. Swibert Dechesne, penningmeester

Ir. Lilian Hupkens, lustrumsymposiumcommissie

Ir. Marco Bom, webmaster