18 DECEMBER - BEKADER NEEMT MET EEN WORKSHOP EN KERSTBORREL AFSCHEID VAN HET OUDE JAAR

18 DECEMBER - BEKADER NEEMT MET EEN WORKSHOP EN KERSTBORREL AFSCHEID VAN HET OUDE JAAR!

Op dinsdag 18 december brengt ir. K.E. (Karel) van Zanten ons in een workshop “Meteen goed — zo moeilijk is dat niet” de kneepjes bij om faalkosten in ons werk te vermijden. Reserveer deze avond alvast in uw agenda en volg nadere berichtgeving via LinkedIn, e-mail en website...

Bekader-avond op dinsdag 18 december: Workshop "Meteen goed - zo moeilijk is dat niet" onder leiding van ons lid ir. K.E. (Karel) van Zanten.

Meteen goed, in het Amerikaans heet dat: First time right.

Stel: U werkt met enkele anderen aan iets nieuws. Het kan een apparaat zijn, een informatiesysteem of een publicatie. Ieder draagt er vanuit zijn eigen vakgebied aan bij.

Door uw bijdrage in één keer precies goed af te leveren bewijst u uw vakmanschap. U zet een solide, samenhangend product van hoge kwaliteit neer. De vaart zit erin. U heeft plezier in uw werk.

Maar wat we zo vaak zien is Second, third or fourth time about right.

U moet uw maaksel aanpassen waardoor de oorspronkelijke strakke structuur verbroken wordt. Het is de vraag of het na deze wijzigingen nu wél goed is. U kunt niet zeggen wanneer het klaar zal zijn. Anderen zien uw gehannes met afgrijzen aan. Uiteindelijk is uw product "goed genoeg" omdat men niet langer op een betere versie wil wachten.

Zo wilt u niet werken. Dat hoeft ook niet. First time right is haalbaar en het is niet moeilijk te bereiken.

In de workshop "Meteen goed - zo moeilijk is dat niet" neemt ir. Van Zanten u mee door het proces om First time right te realiseren. U ervaart de moeilijkheden ervan en leert hoe die overwonnen worden.

Na de workshop kunt u het proces op bescheiden schaal direct toepassen in uw eigen werkomgeving, of u nou manager of specialist bent.

Uw workshopleider heeft uitgebreide ervaring met het proces om dingen meteen goed te doen; hij heeft met veel plezier als docent gewerkt bij het Nederlands opleidingsinstituut voor informatica (NOVI) en heeft ruime ervaring met het geven van presentaties, training en coaching. Zie ook zijn LinkedIn-profiel: nl.linkedin.com/in/irkevanzanten