Sporten op de campus

De Universiteit Twente telt zo'n veertig sportverenigingen, met een aanbod dat varieert van voetbal tot waterpolo, van wandklimmen tot survival. Tennis, motorsport, hockey, het kan hier allemaal. Als lid van een sportvereniging of als individuele sporter kun je gebruik maken van de vele sportvelden die de campus rijk is. Bruisend hart is het ruim geoutilleerde sportcentrum met een grote fitnessruimte, sportzalen en een dojo. Verder vind je op de campus een atletiekbaan, een binnen- en een buitenzwembad. Vlak buiten de campus staat het watersportcentrum waar geroeid en gezeild kan worden. Kortom, je kunt hier volop je sportieve hart ophalen.

Studenten hebben toegang tot onze sportfaciliteiten na de aanschaf van een Unionkaart. Medewerkers hebben een geactiveerde Campuskaart nodig. Derden met een band met de UT kunnen onder voorwaarden een Campuskaart aanschaffen. Neem contact op met de sportbalie voor meer informatie.

Kies in het onderstaande schema jouw doelgroep of kies links in het menu wat je zoekt.


Laatste nieuws

Open Lesweek 31 aug - 5 sept.

Gratis toegang tot groepslessen, cursussen en fitnesscentrum! ... lees verder

Nieuwe roosters 2015-2016.

De roosters voor 2015-2016 van de binnen accommodaties zijn bekend. ... lees verder

Buitenzwembad UT.

Ben jij klaar voor het buitenbadseizoen en in het bezit van een UnionCard of CampusCard? ... lees verder

Vrij gebruik sportaccommodaties.

Voor UnionCard/CampusCard houders en sportverenigingen is het mogelijk vrij gebruik te maken van sportaccommodaties. ... lees verder

seniorensport

Seniorensport

Wist u dat het Sportcentrum ook seniorensport aanbiedt? Kijk hier voor het aanbod. ... lees verder