••• MENU
Bachelor Open dag

We want
your touch

High Tech Human Touch
Dat is waar de Universiteit Twente elke dag mee bezig is. Studenten en medewerkers geven daar op een unieke, enthousiaste manier hun eigen bijdrage aan. We zijn heel erg benieuwd naar jouw verhaal, jouw bijdrage. Laten we het samen ontdekken op de Bachelor Open Dagen en Master Open Dag. We want your touch!

We want
your touch

High Tech Human Touch

Dat is waar de Universiteit Twente elke dag mee bezig is. Studenten en medewerkers geven daar op een unieke, enthousiaste manier hun eigen bijdrage aan. We zijn heel erg benieuwd naar jouw verhaal, jouw bijdrage. Laten we het samen ontdekken op de Bachelor Open Dagen en Master Open Dag. We want your touch!

Open dagen

Universiteit Twente zet haar deuren voor jou open! Ben jij je aan het oriënteren op je studiekeuze of weet je misschien al wat het moet gaan worden, maar nog niet welke universiteit bij jou past? Oriënteren op een studie doet iedereen anders. Misschien zoek je alleen nog bevestiging en wil je je verder verdiepen in de opleiding van jouw keuze?

Bezoek dan de volgende Bachelor open dagen op 14 en 15 november 2014.


Inschrijven kan vanaf 15 september!
Carin Vrughterman - Organisatie Open dagen


Tijdens de Open Dagen heb je de kans om meer te weten te komen over jouw ideale opleiding en kun je zelf de sfeer proeven op de Universiteit Twente. Je hebt volop de gelegenheid om met studenten te praten en hun ervaringen uit eerste hand te horen.

Overzicht bacheloropleidingen
Advanced Technology is een unieke, multidisciplinaire, Engelstalige opleiding. Je combineert de nieuwste technische kennis met een scherp gevoel voor wat onze samenleving nodig heeft.
De Academy of Technology and Liberal Arts & Sciences (ATLAS), een interdisciplinaire opleiding voor topstudenten, integreert sociale en technische perspectieven tot een nieuwe kijk op technologie.
Biomedische Technologie is een ingenieursopleiding waarin je nieuwe technologie ontwerpt en ontwikkelt voor de gezondheidszorg. Denk aan revalidatierobots, kunstorganen, medische scans en protheses.
De bacheloropleiding Business & IT combineert bedrijfskunde met informatica. Een veelzijdige universitaire studie die techniek met bedrijfskundige en sociale aspecten verbindt.
Civiel technici ontwerpen, construeren en beheren infrastructuur en grote bouwwerken. Bij Civiele Techniek aan de Universiteit Twente wordt techniek gecombineerd met de organisatie daaromheen.
Communicatie is van vitaal belang voor organisaties. In de opleiding Communicatiewetenschap leer je oplossingen ontwerpen voor communicatieproblemen en -uitdagingen in en tussen organisaties.
Hoe kun jij de modernste technologie inzetten voor interactie met gebruikers? De opleiding Creative Technology daagt je uit om met nieuwe technologie innovatieve toepassingen te ontwikkelen.
Deze Engelstalige opleiding focust op het ontwikkelen en verbeteren van elektronische systemen. Je werkt aan hightech toepassingen, zoals chirurgische robots of sensors voor medische doeleinden.
In de bacheloropleiding European Public Administration maak je kennis met de verschillende bestuursniveaus binnen Europa en leer je Europees beleid te relateren aan de lokale en globale realiteit.
Als gezondheidswetenschapper ben je een expert in het verbeteren van de organisatie en kwaliteit van zorg. De Universiteit Twente focust op het onderzoeken en managen van technologie in de zorg.
Tijdens de bacheloropleiding Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente leer je met technisch inzicht, creativiteit en gevoel voor consumentengedrag producten te ontwerpen of te verbeteren.
De Engelstalige bacheloropleiding International Business Administration geeft jou de vereiste kennis en vaardigheden voor een succesvolle carrière in het veeleisende internationale bedrijfsleven.
Psychologen bestuderen het gedrag van mensen. In de bacheloropleiding Psychologie leer je hoe je normaal en afwijkend gedrag observeert, verklaart, voorspelt en beïnvloedt.
Nieuwe materialen, producten en processen ontwikkelen en verbeteren: daar draait het om bij de bacheloropleiding Scheikundige Technologie aan de Universiteit Twente.
Bij Technische Bedrijfskunde bestudeer je hoe je organisaties en bedrijfsprocessen kunt analyseren, ontwerpen en optimaliseren. Je leert ook hoe je deze veranderingen effectief kunt implementeren.
Hoe help je patiënten met de modernste techniek? Een technisch geneeskundige ontwikkelt nieuwe veilige oplossingen voor diagnose en behandeling met behulp van techniek én past deze toe bij patiënten.
In een wereld vol vooruitstrevende automatisering speelt Technische Informatica een steeds belangrijkere rol. Er is bijna geen apparaat of bedrijf te bedenken dat kan werken zonder toepassing van ICT.
Natuurkundige verschijnselen begrijpen door de wetmatigheden erachter te ontdekken en deze toe te passen in de praktijk: daar gaat het om bij de bacheloropleiding Technische Natuurkunde.
Overal waar moet worden gerekend en gemodelleerd, speelt wiskunde − al dan niet op de achtergrond − een doorslaggevende rol. De bacheloropleidingTechnische Wiskunde draait om de toepassingen.
Als werktuigbouwer ben je gefascineerd door hoe dingen werken en gebruik je jouw technische expertise om dingen te maken, verbeteren en onderhouden – van gadgets tot grote industriële installaties.
/ Video
De scholieren
Bekijk hier de reacties van de scholieren die de open dag hebben bezocht.
/ Video
De ouders
Bekijk hier de reacties van de ouders die mee kwamen naar de open dag.