BETA 25% Lees hier alles over onze nieuwe websites.
••• MENU
Bachelor
Over de nieuwe UT-websites
BSc
/ Studiekeuze
Opleiding gevonden?

Welkom op de eerste website van de Universiteit Twente in de nieuwe stijl! In de zomer van 2013 zijn wij gestart met het vernieuwen van al onze websites. Een nieuw jasje, dat aansluit bij de dynamische huisstijl van de Universiteit Twente.  Door gebruik te maken van de nieuwste technologische mogelijkheden en een heldere structuur, is het voor bezoekers nog eenvoudiger geworden om snel de weg te vinden naar de juiste informatie.  

Een van de speerpunten van dit project is het ontwikkelen van een site die op alle devices (tablet,  desktop, smartphone) optimaal kan worden gebruikt. De voltooiing hiervan zal echter in fases geschieden; op dit moment is de site alleen nog optimaal ingericht voor navigatie via een desktop.

Naast het werken aan een mobiele versie van de site, is de Universiteit Twente volop bezig met het ontwikkelen van de volgende websites voor onder andere bachelor- en masteropleidingen. In 2014 wordt dit project afgerond en zal utwente.nl nieuwe stijl volledig operationeel zijn.

Benieuwd naar deze site van de toekomst of heb je wellicht ideeën of reacties naar aanleiding van deze eerste site in de nieuwe stijl? Volg ons en ons werk dan via 

blog.utwente.nl/onlinemedia! Achtergrondinformatie over dit project vind je op het intranet van de Universiteit Twente, via www.utwente.nl/website.

/ Media
Animatie over deze website
Bekijk hier kort de design highlights en nieuwe functionaliteiten
Chat offline (info)