BETA 25% Lees hier alles over onze nieuwe websites.
••• MENU
Bachelor
Over de nieuwe UT-websites
BSc

Welkom op de eerste website van de Universiteit Twente in de nieuwe stijl! In de zomer van 2013 zijn wij gestart met het vernieuwen van al onze websites. Een nieuw jasje, dat aansluit bij de dynamische huisstijl van de Universiteit Twente.  Door gebruik te maken van de nieuwste technologische mogelijkheden en een heldere structuur, is het voor bezoekers nog eenvoudiger geworden om snel de weg te vinden naar de juiste informatie. Een van de speerpunten van dit project is het ontwikkelen van een site die op alle devices (tablet,  desktop, smartphone) optimaal kan worden gebruikt. 

Wat is al opgeleverd?

Voorbeelden van reeds opgeleverde websites:

Wat staat er nog op de planning?

Momenteel zijn we bezig met de corporate website van de UT. In de eerste fase werken we aan de oplevering van nieuwe webpagina's voor alumni en over de campus. In fase twee staat de gehele corporate website op de planning, met als doel deze in het voorjaar 2015 op te leveren.

We hopen vanaf zomer 2015 aan de slag te kunnen gaan met de overige websites van de UT, bij voorbeeld van vakgroepen, projecten, diensten etc.

Meer informatie

Benieuwd naar deze site van de toekomst of heb je wellicht ideeën of reacties naar aanleiding van deze eerste site in de nieuwe stijl? Volg ons en ons werk dan via blog.utwente.nl/onlinemedia! Achtergrondinformatie over dit project vind je op het intranet van de Universiteit Twente, via www.utwente.nl/website.

Media
Animatie over deze website

Bekijk hier kort de design highlights en nieuwe functionaliteiten

Share
Chat offline (info)