Nieuwjaarsbijeenkomst

maandag 7 januari 2013, 15:15 - 18:00

Maandag 7 januari vond de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Universiteit Twente plaats. Tijdens deze bijeenkomst reikte Anne Flierman na zijn nieuwjaarstoespraak de UT in de Media Prijs 2012 uit.

DE UT IN DE MEDIA PRIJS

De eerste prijs ging uit naar Alexander van Deursen van de faculteit Gedragswetenschappen. Met zijn onderzoek naar het verprutsen van werktijd door ICT onkunde behaalde hij in maart 2012 massaal de media. Het onderzoek verscheen in veel grote (online) kranten, hij was veelvuldig op de radio bij de grote stations en behaalde met een uitgebreide reportage het NOS journaal gefilmd op de UT.

De tweede plaats ging naar Arjen Hoekstra (CTW) en de derde plaats ging naar Hans Heerkens (MB)

De PhD Media Prijs en de Student Media prijs gingen respectievelijk naar Trajce Dimkov (EWI) en Akke Bakker (studente TG).

CABARET

Ter afsluiting van de nieuwjaarsbijeenkomst zorgde het duo Pieterse en van Pamelen voor de vrolijke noot en zong de hele zaal mee met de zelfgemaakte canon