Deadline: Student Research Conference 2012

zondag 1 juli 2012

Wil jij zien hoe het eraan toe gaat op een wetenschappelijke conferentie? Heb je recentelijk je bacheloronderzoek afgerond, of werk je hieraan? Lijkt het je leuk om je onderzoek op een conferentie te presenteren? Werken aan je netwerk? En wil jij de Student Research Award 2012, de prijs voor het beste Bachelor onderzoek van Nederland en Vlaanderen, winnen? Schrijf je dan snel in voor de Student Research Conferentie 2012!

De Student Research Conference (SRC) is een conferentie exclusief voor bachelorstudenten van Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen. De SRC vindt dit jaar plaats op 21 november bij de Universiteit Utrecht. Wil jij één van de presenterende studenten zijn én kans maken op de Award? De deadline voor het indienen van je onderzoek is 1 juli.

Is je onderzoek nog niet afgerond, maar werk je er nog aan? Ook jij bent uitgenodigd om je in te schrijven voor de conferentie.

Nadat je je concept paper hebt ingestuurd, heb je de mogelijkheid om een verbeterde versie in te sturen. Bovendien ontvang je feedback van ervaren wetenschappers, wanneer je paper geaccepteerd wordt. De beste 30 papers mogen een workshop presenteren, de beste 30 papers daarna mogen een posterpresentatie verzorgen. Het beste bacheloronderzoek wordt tijdens de conferentie beloond met de Student Research Award.

Meer informatie over hoe je kan deelnemen vind je op de SRC website.

In de komende periode organiseert de VSNU in samenwerking met een aantal universiteiten nog drie andere bijeenkomsten. In samenwerking met het Amsterdam University College organiseert de VSNU op 30 mei 2012 een seminar over ontwikkelingen in beleid en praktijken omtrent selectie aan de poort in Nederland. Op 13 juni 2012 vindt er in samenwerking met de Erasmus Universiteit een symposium plaats over studiesucces.