Cultuur: Alice goes serious!

vrijdag 14 december 2012, 20:00 - 22:30


Na een succesvolle reeks in het openluchttheater deze zomer, gaat de muzikale productie “Alice in Wonderland” nu in reprise. Ditmaal speelt de cast in de volledig overdekte Agora in de Vrijhof voor het goede doel van Serious Request.

Alice is een meisje van tien jaar dat door haar moeder keurig opgevoed wordt. Maar daar is de energieke Alice nog niet helemaal klaar voor. Ze loopt weg van haar moeders feest en komt door een konijnenhol terecht in Wonderland.
Maak kennis met de excentrieke bewoners van Wonderland, leer de wijze lessen van de Kolderkat, lach mee met de Hoedenmaker en ontsnap aan de toorn van de Hartenkoningin. Laat je meeslepen door een land waar niets is wat het lijkt!

Meer informatie op. www.cultuur.utwente.nl

Tijd: 20.00-22.30 uur

Datum: 14 december 2012

Locatie: Agora, Vrijhof (UT)