CvB zet prijswinnaars in het zonnetje

11 december 2012

Gisteren tijdens de jaarlijkse laureatenbijeenkomst zette de UT haar prijswinnaars van het afgelopen jaar in het zonnetje. In totaal ontvingen ongeveer 70 prijswinnaars een fles wijn en chocolade uit handen van Anne Flierman, voorzitter van het College van Bestuur van de UT. “Dit is één van de meest plezierige taken voor een CvB-voorzitter. Jullie maken het verschil voor de UT.”

Elk jaar organiseert het College van Bestuur een borrel voor UT-medewerkers en -studenten die een uitmuntende academische, culturele of sportieve prestatie hebben geleverd. Dit jaar werden ongeveer 70 prijswinnaars in het zonnetje gezet. Een breed scala aan topprestaties passeerde de revue: van eredoctoraten tot culturele prijzen en van uitmuntende sportprestaties tot prestigieuze beurzen.