Winterfair: 13.280,62 euro voor SR12

13 december 2012

De Winterfair die op de Campus van de Universiteit Twente plaatsvond, heeft 13.280,62 euro opgeleverd voor 3FM Serious Request. Dat maakte cultuurkoepel Apollo donderdag bekend.

Studenten, medewerkers en verenigingen van de UT konden gratis een kraam reserveren om zo een bijdrage te leveren aan het goede doel. In een gezellige kerstsfeer op de boulevard bij De Vrijhof genoten bezoekers van hapjes en drankjes zoals crêpes, Duitse wafels, glühwein en oliebollen. Verschillende verenigingen verzorgden optredens en er waren klanken van een koor en midwinterhoorns te horen. Persoonlijke kerstkaarten maken, de verkoop van tweedehands laptops en een ritje op een Segway maakten de Winterfair compleet.

De complete opbrengst van de Winterfair is bestemd voor Serious Request, dat dit jaar strijdt tegen kindersterfte. Studenten en medewerkers van de Universiteit Twente zetten zich volop in voor deze baby's. Door het organiseren van ludieke acties en grote activiteiten hopen vakgroepen, studentenhuizen, verenigingen, clubs en andere enthousiastelingen geld op te halen voor 3FM Serious Request.

Op onze speciale
Serious Request-pagina vindt u een overzicht van alle activiteiten.