UT-alumnus Lambert Russcher wint Unilever Research Prijs 2012

21 november 2012

Op dinsdag 20 november reikte Unilever de jaarlijkse Unilever Research Prijzen uit. Lambert Russcher, UT-alumnus van de opleiding Werktuigbouwkunde, nam een van de prijzen in ontvangst voor zijn afstudeerwerk aan de UT-vakgroep Technische Mechanica en het ingenieursbureau Reden in Hengelo.

Met de Unilever Research Prijzen wil Unilever haar waardering uitspreken voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek op het gebied van chemie, biologie, biotechnologie, agrarische wetenschappen, werktuigbouwkunde en sociale wetenschappen zoals dat aan de Nederlandse universiteiten wordt onderricht. Unilever reikt de Research Prijzen jaarlijks uit aan dertien talentvolle studenten. Zij ontvangen ieder een cheque ter waarde van € 2.500.

Juliette Fhij, mobiel 06 5793 9296