Cultuur: Gerrit de Boer, Roads, Rivers & Rain

Winnaar Broodje Cultuur Publieksprijs 2009

maandag 26 november 2012, 12:35

2012 Is een lustrumjaar: Broodje Cultuur bestaat 45 jaar en dat vieren we dit najaar met het terughalen van eerdere winnaars van de Broodje Cultuur Publieksprijs! Elke maand één, met als derde in de serie van vier: Gerrit de Boer, in 2009 winnaar van de Broodje Cultuur Publieksprijs met de hoogste score ooit! Andere winnaar die terugkomen is Oeloek (2010).

Gerrit de Boer won met Homeless Songs in 2009 de Broodje Cultuur Publieksprijs als ‘Gerrit’, nam de prijs in ontvangst als ‘Gooseberry’ en keert nu terug onder zijn eigen, volledige naam.
Gerrit de Boer is zanger, gitarist, songwriter en producer van zijn nieuwe album Roads Rivers & Rain. Zingen vindt hij tien keer meer uitdagender dan gitaarspelen.

Hij maakt songs met een noordelijke inslag. Het zijn gezongen verhalen over het leven in de stad en op het platteland. Het liefst wil hij dat zijn liedjes als een muzikale flessenpost de wereld overgaan.

In het voorjaar van 2012 kwam zijn nieuwe album Roads Rivers & Rain uit. Tijd dus om met zijn band een nederlandse tour te doen langs de podia. Uiteraard mag de Vrijhof dan niet ontbreken!

Line-up:

Gerrit de Boer - Zang en gitaar
Ben Bakker -Drums
Cord Heineking - Contrabas
Maurits Fondse - Piano
en last but not least, UT Alumnus
Gerben Klein Willink – trompet.

Datum : maandag 26 november 2012

Tijd: 12.35 uur

Plaats : Vrijhof Cultuurcentrum, Universiteit Twente

Entree : € 8,- / € 6,- (UT / student / CJP) / € 4,- (student met Xtra-card)

Voor informatie & reserveringen: www.cultuur.utwente.nl / 053-489 8002.

Gereserveerde kaarten kunnen op de dag zelf tot een kwartier voor de voorstelling worden opgehaald.

Broodje Cultuur, al 45 jaar elke maandag om 12.35 uur lunchvoorstelling in de Vrijhof.

Vrijhof Cultuurcentrum, kunst en cultuur op de Universiteit Twente.