7 - Mag ik élke minor doen?

Bijna!

Sommige minors zijn echter te moeilijk voor studenten van bepaalde opleidingen en sommige minors zijn juist weer te makkelijk. Zo is het bijvoorbeeld duidelijk dat je niet de opleidingsminor van je eigen opleiding mag doen (voor WB-studenten is er een uitzonderingssituatie).

Kijk in de minortoelatingsmatrix welke minors je mag doen. Dat is een tweedimensionale tabel van bacheloropleidingen versus geïnstitutionaliseerde minors waarin je kunt aflezen of je als student van een bepaalde opleiding een bepaalde minor wél, niet, of onder nadere voorwaarden mag doen.

Let op: er zijn veel UT-opleidingen en nog meer minors. In de minortoelatingsmatrix staan dus véél hokjes. Doe jezelf en veel anderen een groot plezier en kijk in het juiste hokje!