Studium Generale: Het podium voor kennis

(Foto: Rikkert Harink) Ben jij nieuwsgierig naar de spannendste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, techniek, politiek en maatschappij? Kom dan op dinsdagavond naar Studium Generale! Wij nodigen bijzondere wetenschappers en experts uit die met passie vertellen over de wereld waarin wij leven. Kijk bij ons programma voor al onze najaarsactiviteiten. Zes van onze avonden zijn Engelstalig en (bijna) alles is gratis toegankelijk. Hieronder de meest recente avonden, in het programma ook de rest van onze evenementen. Vind ons leuk op Facebook.com/utwenteSG of gebruik de knop hiernaast.

Let op: voor de lezing van Pim van Lommel zijn nog gratis kaarten te halen in de foyer van de Vrijhof vanaf 18.30 uur, op dinsdag 25 november. Via de Week van de Inspiratie is dat niet meer mogelijk, via Studium Generale zijn nog wel plekken beschikbaar. Ook zorgen wij voor livestreaming: http://www.ustream.tv/channel/universityoftwente

Bijna dood

Cardioloog Pim van Lommel deed onderzoek naar bijna-doodervaringen. Kan bewustzijn bestaan, los van onze hersenen? Michel van Putten gaat in op het neurologische perspectief.

Zie hier

The material side of the internet

Lecture about the material side of the internet.

Bekijk meer