Wetenschapswinkel

De Wetenschapswinkel UT is de connectie tussen universiteit en samenleving. We zijn actief voor klanten in de regio Twente die willen profiteren van de vakkennis, aanwezig op de Universiteit Twente.

We doen onderzoek, geven advies of zoeken kennispartners voor: stichtingen, verenigingen, non-profitorganisaties en ondernemers in kwetsbare sectoren.

Klanten kunnen de Wetenschapswinkel UT vrijblijvend benaderen om de mogelijkheden voor onderzoek of advies nader te bespreken.

Ook kan men direct een aanvraag indienen via: www.utwente.nl/wewi (aanvraag onderzoek). U hoort dan spoedig van ons.

De intake is gratis, de uitvoeringskosten blijven beperkt. De projecten worden zoveel mogelijk geplaatst binnen het lopende onderwijs en onderzoek aan de Universiteit Twente.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 053-489 3848 of mailen naar: e.reimerink@kennispark.nl

U kunt ons ook volgen op twitter

Laatste nieuws

Natuurhus

UT-nominatie Interlandse Wetenschapswinkelprijs 2014 voor ontwerp Natuurhus Almelo

De Wetenschapswinkel UT is genomineerd voor de tweejaarlijkse Interlandse Wetenschapswinkelprijs 2014. Het rapport “Voorlopig ontwerp Natuurhus” van ir. Casper Conradi viel positief op bij de jury, onder voorzitterschap van Jacques Wallage. ... lees verder

Open Dag

Winnaar publieksprijs Open Huis Dag

Afgelopen zaterdag konden bezoekers van de Open Huis Dag van de UT hun stem uitbrengen op het beste, leukste of interessantste project van de Wetenschapswinkel. Inmiddels zijn de stemmen geteld en is de uitslag bekend! ... lees verder

Nieuws

Nieuwsbrief Wetenschapswinkel UT - oktober 2014

Klik hier voor onze laatste Nieuwsbrief ... lees verder

Vredesweek

De twee gezichten van drones

Samen met Enschede voor Vrede, organiseert de Wetenschapswinkel UT, een minisymposium over: de twee gezichten van drones.
Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 24 september in de Bastille op het UT-terrein en begint om 19.30 uur. ... lees verder